Voor werkenden

Vanaf dag één niet alleen een vast contract, maar eentje met inkomenszekerheid.

De missie van coöperatie DeWerkgever is om dat te ondersteunen. Gun iedereen een vast contract met inkomenszekerheid. Als collectief van werkenden zorgen we ervoor dat we ons kunnen aanpassen en verzekerd zijn van inkomen, scholing en werk in een onvoorspelbare wereld.

Jouw situatie

Herken je deze uitdagingen?

De afgelopen 40 jaar is er veel veranderd op de arbeidsmarkt. Het vaste contract is onzekerder en zijn er veel flex contracten. De zekerheid dat jij kan voorzien in je behoefte is sterk afgenomen door corona en stijgende prijzen. Een zeker inkomen of een vast contract met een goed pensioen is niet vanzelfsprekend. De overheid lijkt ook niet echt mee te werken.

Jouw werkgever gunt je het beste. Wij lossen dit met elkaar op!

Werk je van flex naar flex contract?

Met DeWerkgever altijd een vast contract mét inkomenszekerheid!

Ben jij 1 van de 1.6 miljoen zombies?

Wij voorkomen inkomensverlies ook als je baan ooit verdwijnt.

Heb je geen vast contract en kan je geen huis kopen?

Met een vast contract van ons heb jij de beste papieren.

Je hebt een 0-urencontract.

Bij coöperatie DeWerkgever krijg je een vast contract, met inkomenszekerheid tot en met behoud van pensioen.

Je baas wil niet in je groei investeren.

Bij coöperatie DeWerkgever draait het om jou en een leven lang leren.

Loop je hier ook tegenaan?

Neem contact op

Waarom coöperatie DeWerkgever

Ons doel: zorgeloos samenwerken mét inkomenszekerheid.

Stel je een coöperatie voor die je inkomen verzekerd voor de rest van je loopbaan. Mét een goed pensioen. Ook als je ziek wordt en zelfs als je zelf stopt. Een coöperatie waar jij het voor het zeggen hebt en eigen fondsen opbouwt voor jou en je collega's.

Coöperatie DeWerkgever is van jou en voor jou en wordt gefinancierd door je werkgever. Inkomenszekerheid is alleen te dragen wanneer we ons verenigen. Wanneer we ervoor zorgen dat jij economisch zelfstandig wordt en blijft. Daarom investeren we in jouw gezondheid en skills, samen met onze partners. Als je gezond bent en aan je skills werkt, blijf je kansrijk. Dit doen we preventief en het kost jou nooit iets extra. Zo voorkomen we dat je inkomensverlies krijgt. En als het toch mis gaat, ben je verzekerd van inkomen tot pensioen, met een goed pensioen.

Inkomenszekerheid

Iedereen een vast contract met inkomenszekerheid. Je bent vanaf dag één verzekerd van inkomen tot pensioen, met behoudt van pensioen. Geen kleine lettertjes. Wij brengen rust, eerlijkheid en zekerheid terug in de arbeidsrelatie.

Geen extra kosten

Het kost jou niets. Sterker nog, als eigen risicodrager voor de werknemers-verzekeringen, gebruiken we slechts 1/3 voor verzekeringen. De overige 12% gaat naar jouw eigen fondsen. Deze fondsen blijven van jou en gebruiken we samen voor jouw toekomst.

Meer regie

Eigen baas over je leven. In samenwerking met professionele partners bepaal jij welke richting je op gaat. En ongeacht de reden van inkomensverlies, wij staan altijd voor je klaar. Wij werken met elkaar aan jouw bestaanszekerheid.

Gezondheid

Geen zorgen om inkomen helpt je te focussen op waar het echt om gaat. Door verstandige keuzes te maken in je carrière, proberen we arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Ziek zijn is voor niemand leuk. Daarom werken we vanaf dag één aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Juiste skills

Scholing is belangrijk om kansrijk te blijven op de arbeidsmarkt. Met een eigen fonds investeren we in een leven lang leren. Je werk is vanzelfsprekend leuker wanneer je er goed in bent. Geen stress én leuk werk houdt je blijer en gezonder in je loopbaan.

Impactvol

Stel je voor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken om je inkomen. Je gezondheid op orde is, en je de juiste skills hebt. Pas dan geloven we erin dat jij alle ingrediënten hebt om echt impact te maken op je eigen leven. En op je medemensen.

Vragen die we vaak krijgen

Het is op het eerste gezicht moeilijk te geloven dat zo'n initiatief echt mogelijk is. We verzekeren je: dat is het. Maar je zal vast nog wat vragen hebben. We hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Hoe werkt dat, een contractloos bestaan?

Als je lid wordt van de coöperatie, garandeert dat een inkomen en een baan. Je kan makkelijk van baan wisselen binnen de coöperatie, zonder je zekerheden te verliezen. Het lid zijn van de Coöperatie fungeert als een soort contract, maar dan eentje waar jij de regie over hebt.

Draai ik op voor andermans pech?

Hoe wissel ik binnen de coöperatie van baan?

Wat gebeurt er als ik een hele dure opleiding wil volgen?

Kost het mij iets?

Neem contact met ons op

Nog meer vragen?

Kun je niet vinden waar je naar zoekt? Maak een praatje met ons op één van onze events of stuur een berichtje. We zijn benieuwd naar jouw vraag of feedback!

Ben je nog niet uitgelezen?

We werken op dit moment hard aan de overeenkomsten die exact vertellen hoe alles werkt. We hebben een manifest geschreven waarin we ons idee uitleggen. Daar staat onze visie in beschreven en dat delen we graag met jou. Wij zetten ons in voor een gezonde en duurzame arbeidsmarkt.
Doe jij mee?

Download